Miért minket válasszon?

Nézze meg mit mondtak rólunk!

DR.TABAJDI DENTAL STUDIO - Révész Rita főnővér

Régi ügyfelei vagyunk a Dentosznak és egy jó együttműködésnek mondható a miénk. A termékekkel kapcsolatban mindig maximális információt-, és bármi kérdés felmerül mindenre kielégítő választ kapunk. A megrendelt termékeket 48 h belül megkapjuk.

DENTAL CENTER - Dr. Kelemen András fogorvos

A Dentosz Kft-vel az első kapcsolat a Dental World szakmai kiállításon született meg, amikor kilátogattunk az asszisztensnőkkel együtt, hogy az innováció miatt újdonságokat keressünk. Itt találkoztunk először a Saniswiss BIO fertőtlenítőkkel is. A kapcsolatunk nagyon jó. Ha esetlegesen elfogyna valami, azt gyorsan pótolni tudják. A kapcsolattartó mindig felvilágosít bennünket az újdonságokról, ezáltal mi is tudunk fejlődni.

Dental World, a személyes kapcsolat első lépése lehet

A Dental World kiállítás kiváló alkalom, hogy meggyőződhessen arról, hogy a velünk való együttműködés mit tud nyújtani akár az Ön számára is, és elinduljunk az együttműködés útján. A kiállításon minden évben részt veszünk, ami az egyik legjobb alkalom arra, hogy ügyfeleinkkel a kapcsolattartást a napi munkából, és munkakörnyezetből kiszakadva még személyesebbé tehessük. Arra is kiváló alkalom, hogy azok, akik még nem partnereink, megismerhessenek személyesen, válaszokat kaphassanak kérdéseikre, esetlegesen felmerülő kételyeikre.

Mindig örömmel várjuk ezeket a találkozókat, hiszen ez közelebb visz ügyfeleink aktuális gondolataihoz, terveihez és problémáihoz, amikre így még hatékonyabb megoldásokat tudunk kínálni. Látogasson meg minket, mert mindig apró meglepetésekkel és figyelmességgel készülünk.

A mindennapi együttműködés

Ügyfeleink természetesen különbözőek, más-más problémákkal, más-más igényekkel, elvárásokkal és mi ezt a különbözőséget figyelembe vesszük személyes kapcsolattartásunk során is. Mi azért dolgozunk, hogy hozzájárulhassunk az Ön sikereihez. És azért dolgozunk szívvel-lélekkel, hogy mi járulhassunk hozzá az Ön sikereihez.

Ehhez kínáljuk szakmai tudásunkat, támogatásunkat és kifogástalan termékeinket. Mi mindig elérhetőek vagyunk e-mailen és telefonon is. A személyes kapcsolattartás lehetőséget ad, hogy megfelelően oda tudjunk figyelni az egyedi igényekre, problémákra.

Ha Ön is egy ilyen “család” részévé szeretne válni, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ön is ilyen támogatást szeretne?

Egyszerűen csak töltse ki az alábbi űrlapot és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot:

Garancia

Az általunk forgalmazott termékekre 100%-os megelégedettségi garanciát vállalunk, így Önnek nincs mit kockáztatnia. A termékek használatát személyesen mutatjuk be. Amennyiben Ön a rendeltetésének megfelelően használja a termékeket és mégsem tudja azt elérni, amit ígértünk, akkor a teljes költségét megtérítjük Önnek!