Rólunk mondták

DR.TABAJDI DENTAL STUDIO - Révész Rita főnővér

Régi ügyfelei vagyunk a Dentosznak és egy jó együttműködésnek mondható a miénk. A termékekkel kapcsolatban mindig maximális információt-, és bármi kérdés felmerül mindenre kielégítő választ kapunk. A megrendelt termékeket 48 órán belül megkapjuk.

Amióta a Biosanitizer fertőtlenítőszereket használjuk, eltűnt a kontaktallergia! Tehát, a pozitív tulajdonságai közül elsőként ezt emelném ki, hogy nem okoz allergiás bőrkiütést és azt is, hogy biológiailag lebomlik. Használatuk biztonságos és tökéletesen funkcionálnak.

Egyszóval nagyon jónak találom termékeket és továbbra is szeretnénk őket használni.

DENTAL CENTER - Dr. Kelemen András fogorvos

A lenyomatanyagnál nagyon fontos, hogy pontos legyen, gyorsan kössön szájban. Nincs arra idő, hogy korrekciót kérjünk a fogtechnikustól, vagy megismételjük a lenyomatvételt, mert esetleg a lenyomatanyag el van húzódva. A Dei Italia lenyomatanyag nagyon pontos, jól körbeöleli az implantátumot, a csonkokat és a nyálkahártyát is jól leképezi. Így nincs arra szükség, hogy konzultáljunk a fogtechnikussal, hogy hol a korona széle, mert minden pontosan le van mintázva.

PA&RO DENT - Dr. Pásztor László

Előszeretettel használjuk a Dei Italia lenyomatanyagait. Az alap lenyomatanyag olyan kedvező kötési idővel rendelkezik, hogy a páciens számára kényelmes. Így mondhatom, hogy nagyon páciens barát, hiszen nem mindegy, hogy egy anyag mennyi időt tölt a páciens szájában. A fogtechnika részéről olyan visszajelzések érkeznek, hogy nagyon pontos, részletgazdag, minden kis apró momentumra kitérő lenyomatok ezek.

Dr. Görög Gábor

Kiemelten jó a tapasztalat a Dei Rainbow Hydro One Phase-el, mert a lenyomatvételt követően az implantációs csonkok tökéletesen stabilak voltak. Az anyag az átlaghoz képest gyorsan kötött így lehetővé tette számomra, hogy a saját, felgyorsított tempómban dolgozhassak. Technikusomtól pozitív visszajelzést kaptam, mindössze annyit mondott mikor találkoztunk, hogy “jó lenyomattal könnyű dolgozni”.A tökéletesen illeszkedő végeredményt a páciens mosolya koronázta meg. :)

Garancia

Az általunk forgalmazott termékekre 100%-os megelégedettségi garanciát vállalunk, így Önnek nincs mit kockáztatnia. A termékek használatát személyesen mutatjuk be. Amennyiben Ön a rendeltetésének megfelelően használja a termékeket és mégsem tudja azt elérni, amit ígértünk, akkor a teljes költségét megtérítjük Önnek!