Lépjen Ön is a fertőtlenítés magasabb fokára!

Mindezt elérheti a GoGreen Biohigiénia Programmal

Védje meg a műszereit! Tisztítson és fertőtlenítsen egyszerre! Oldja fel a vért és a proteint egy lépésben! Óvja a berendezéseit és az egészségét! Mindezt most egyszerűen elérheti a GoGreen-nel. Önnek mindössze, csak egy próbát kell tennie.

Mi garantáljuk, hogy a fertőtlenítőink nem marják meg a műanyag, bőr és műbőr felületeket, nem lesz több fejfájás és köhögés a rossz levegő miatt.

Miért jó Önnek a GoGreen?

A GoGreen program segít Önnek abban, hogy:
  • megvédje a műszereit a felmaródástól
  • megelőzze a bőr, műbőr és műanyag felületek idő előtti elhasználódását
  • egy lépésben tudja fertőtleníteni és tisztítani a műszereket és a berendezéseket
  • megszüntesse az Ön és kollégái fejfájását, köhögését, és az esetleges ekcémákat
  • végre friss illat legyen a rendelőben, a szúrós bűz helyett.

Mindezért csak annyit kell tennie, hogy kipróbálja a termékeinket. És amennyiben a csomagban szereplő termékeket 15 napon belül kiértékeli a kérdőívünkön, a következő vásárlásánál a próbacsomag összegét jóváírjuk (amennyiben minimum nettó 25 000 Ft-ért rendel tőlünk).

Mi van a próba csomagban?

A GoGreen Mini Csomagban az alábbi BIOfertőtlenítők találhatók meg:
  • Biosanitizer H/50ml kézfertőtlenítő (50 kézfertőtlenítésre elegendő mennyiség)
  • Biosanitizer I/40ml műszer- és fúró fertőtlenítő koncentrátum (8 liter oldat készítéséhez elegendő mennyiség)

Gyakori kérdések

Mi az a GoGreen Biohigiénia Program?

A GoGreen Program Magyarországon egyedülálló biohigiénia program, melyet a svájci Saniswiss – Biosanitizer BIOfertőtlenítő család segítségével valósítottunk meg. Célunk, hogy a program segítségével, a hatósági előírásoknak megfelelő fertőtlenítés során egy olyan megoldást nyújtsunk felhasználóinknak, mellyel kímélni tudják egészségüket, környezetüket, illetve a rendelő berendezését és az eszközöket.

Milyen előnyökkel jár az, ha Ön is csatlakozik a GoGreen programhoz?

Elsősorban közösen vigyázunk az egészségére, környezetére, illetve rendelőjében lévő berendezések, eszközök hosszútávú épségére. Ezenkívül célunk, hogy a program által növelje rendelőjének presztízsét, kommunikálja a programban való részvételét a páciensei irányába is. Jogosulttá válik közzétenni weboldalán a GoGreen Biohigiénia logót, illetve rendelőjében a GoGreen Biohigiénia plakettet, így jelezve páciensei irányába, hogy az Ön rendelője is a higiénia magasabb szintjére lépett.

Hogyan csatlakozhat Ön is a programhoz?

Önnek nincs más tennivalója, mint a tiszta környezetet a Saniswiss – Biosanitozer BIO fertőtlenítőszerek használatával megteremteni nap mint nap. 6 hónap rendszeres felhasználást követően az Ön rendelője is elnyeri a GoGreen Biohigiénia rendelő titulust. A program megkezdéséhez töltse ki az oldal alján található űrlapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Több válasz

Garancia

Az általunk forgalmazott termékekre 100%-os megelégedettségi garanciát vállalunk, így Önnek nincs mit kockáztatnia. A termékek használatát személyesen mutatjuk be. Amennyiben Ön a rendeltetésének megfelelően használja a termékeket és mégsem tudja azt elérni, amit ígértünk, akkor a teljes költségét megtérítjük Önnek!

Legyen Ön is GoGreen partner!

Töltse ki az alábbi űrlapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot: