A lenyomatokkal mindig csak a baj van?!

Nem látható a preparációs határ, a széli záródás nem elég részlet gazdag, légbuborékok?

Biztosan ismerős Önnek is, amikor a lenyomat elkészítése után derül ki, hogy a lenyomat alapján nem lehet pontos fogműt készíteni. A legbosszantóbb, amikor a laborba kerülésig a lenyomat eldeformálódik, kimozdul a lenyomatkanálból, visszarugózik… Ennek most vége! Nem kell többször ismételni a lenyomatvételt, nincs olyan, hogy “nem megy a szájba”. Mostantól biztos alapokon nyugszik a lenyomatvétel.

PA&RO DENT - Dr. Pásztor László

Előszeretettel használjuk a Dei Italia lenyomatanyagait. Az alap lenyomatanyag olyan kedvező kötési idővel rendelkezik, hogy a páciens számára kényelmes. Így mondhatom, hogy nagyon páciens barát, hiszen nem mindegy, hogy egy anyag mennyi időt tölt a páciens szájában. A fogtechnika részéről olyan visszajelzések érkeznek, hogy nagyon pontos, részletgazdag, minden kis apró momentumra kitérő lenyomatok ezek.

DENTAL CENTER - Dr. Kelemen András

A lenyomatanyagnál nagyon fontos, hogy pontos legyen, gyorsan kössön szájban. Nincs arra idő, hogy korrekciót kérjünk a fogtechnikustól, vagy megismételjük a lenyomatvételt, mert esetleg a lenyomatanyag el van húzódva. A Dei Italia lenyomatanyag nagyon pontos, jól körbeöleli az implantátumot, a csonkokat és a nyálkahártyát is jól leképezi. Így nincs arra szükség, hogy konzultáljunk a fogtechnikussal, hogy hol a korona széle, mert minden pontosan le van mintázva.

Elengedhetetlen a jó minőségű lenyomatanyag

Amikor a technikussal többször is egyeztetni kell… Amikor a lenyomatot meg kell ismételni… Ezek azok a szükségtelen problémák és idő kiesések, amelyekre senkinek sincs szüksége. Egy minőségi lenyomatanyag tökéletesen adja vissza az eredeti formát. Pontos és könnyen kezelhető. Térfogatálló és a hibák azonnal észrevehetők rajta. Mesébe illő? Koránt sem…

A DEI Italia szilikon lenyomatanyagok gyorsan kötnek. Biztosítják a maximális precizitást. Pontosan azt fogja visszaadni a technikus számára, amit az orvos a páciens szájában látott.

FIGYELEM: a tökéletes lenyomat készítéshez fém lenyomatkanál használata ajánlott, mely egy stabil alapot biztosít a lenyomatnak, ellentétben a műanyag lenyomatkanállal.

Tovább a lenyomatanyagokhoz

Gyakori kérdések

Milyen típusú lenyomatanyagok a Dei Italia gyártó lenyomatanyagai?

A gyártó lenyomatanyagai A szilikon típusú lenyomatanyagok.

Milyen lenyomatkanalat válasszak a tökéletes eredmény elérése érdekében?

Egy stabil alap biztosításához mindenképpen fém lenyomatkanlat javasolt használni. Kétfázisú-kétidejű lenyomatvétel esetén a perforált változat, míg a kétfázisú-egyidejű, illetve egyfázisú-egyidejű lenyomatvétel esetén a perforálatlan változat ajánlott.

Megközelítőleg hány lenyomatra elegendő a Dei Rainbow Putty RT mennyisége?

Amennyiben közepes méretű lenyomatokat veszünk alapul, úgy közel 20 lenyomatra elegendő mennyiséget tartalmaz a 400g + 400g-os kiszerelésű alap lenyomatanyag.

Lenyomatfertőtlenítésnél deformálódik-e az A szilikon?

Nem, a szilikon lenyomat méret stabil marad a lenyomatfertőtlenítőben való áztatást követően is.

Több válasz

Garancia

Az általunk forgalmazott termékekre 100%-os megelégedettségi garanciát vállalunk, így Önnek nincs mit kockáztatnia. A termékek használatát személyesen mutatjuk be. Amennyiben Ön a rendeltetésének megfelelően használja a termékeket és mégsem tudja azt elérni, amit ígértünk, akkor a teljes költségét megtérítjük Önnek!