Az Ön kezét is tönkreteszik a fertőtlenítőszerek?

Netán a műszereket és a felületeket is tönkreteszik a fertőtlenítőszerek?
Intsen búcsút a felmart eszközöknek, fejfájásnak és légúti irritációnak is!

Képzeljen el egy olyan fertőtlenítési módot, ami megvédi a műszereket a felületi felmaródástól, egyszerre tisztít és fertőtlenít. Eltávolítja a szennyeződéseket, feloldja a vért és a proteint (és ANTSZ vizsgálatokon is bizonyított már). A fertőtlenítő nem marja meg a műanyag, bőr és műbőr felületeket, nincs több fejfájás, köhögés a rossz levegő miatt. És megszűnik a kirepedezett, esetleg ekcémás bőr problémája is.

PA&RO DENT - Gyarmati Gábor szájhigiénikus

A Biosanitizer felületfertőtlenítő eltér a hagyományos felületfertőtlenítőtől. Használatkor habot generál, így nagy felületekre elegendő kis mennyiségben is. Ami igazán megkönnyíti a munkánkat, az a fertőtlenítő kendő, amely merőben eltér a hagyományostól, mind anyagát, mind a fertőtlenítőszert tekintve. Egy nagyon puha stretch kendőről beszélünk, amely nagy mennyiségű fertőtlenítőszert tud magában megkötni, így egyetlen kendővel nagy felületet tudunk letörölni.

DR. TABAJDI DENTAL STUDIO - Révész Rita főnővér

Amióta a Biosanitizer fertőtlenítőszereket használjuk, eltűnt a kontaktallergia! Tehát, a pozitív tulajdonságai közül elsőként ezt emelném ki, hogy nem okoz allergiás bőrkiütést és azt is, hogy biológiailag lebomlik. Használatuk biztonságos és tökéletesen funkcionálnak.

Nem számít “veszélyes” árunak a felületfertőtlenítő

Mérgező vegyi anyagok nélkül is elképzelhető a hatékony fertőtlenítés! A rendelőkben, várókban, műtőkben és kórtermekben érzett szúrós, büdös levegő az illékony vegyületek miatt van. Sokáig el kellett fogadni ezt, mint a fertőtlenítés velejáróját. A helyiségek tönkretett levegőjét állandóan belélegezve olyan tünetekkel küzdünk, mint a fejfájás, koncentráló képesség csökkenése, légzőszervi irritáció, köhögés, szemirritáció, szédülés, kimerültség, vagy akár tüdő károsodás.

Ahogy a szervezetünket, úgy a felületeket is károsítja az alkoholos és egyéb agresszív kémiai anyagokat tartalmazó fertőtlenítők. Gyorsabban használódnak el a műanyag, bőr és műbőr felületek. A biofilm réteg kialakulása pedig megakadályozza a tökéletes fertőtlenítést. Ezeket a kompromisszumokat elfelejtheti egy életre!

A Biosanitizer felületfertőtlenítő a használat során nem károsítja a levegőt. Nincs benne alkohol és más agresszív vegyi anyag. Nem károsítja a berendezést és az egészségünket. 30 másodperc alatt hat. Nem allergizál. Sejtszinten tisztít. Feloldja a szennyeződéseket, eltávolítja a vért és a proteint is.

Tovább a termékhez

A kézfertőtlenítő megőrzi a bőr természetes pH értékét

A gyakori, alkoholos kézfertőtlenítés sok problémát okoz. Az illékony alkohol a levegőbe jut, ami belélegezve légzőszervi és tüdőkárosodást okozhat. A kéz kiszárad, berepedezik, ami megnehezíti a fertőtlenítést. Sok esetben ekcéma is kialakul. Ezért kerüli a személyzet is a kézfertőtlenítést. A nem vagy rosszul fertőtlenített kéz viszont nagyon veszélyes. A kórokozók kontaktus útján terjedhetnek, akár járványt is előidézhetnek.

A Biosanitizer hidratálja és fertőtleníti a kezet. Aloe Verát és Panthenolt tartalmaz, ami biztosítja a regeneráló hatást. Nem ragad, kellemes illatú. Nem okoz allergiát vagy irritációt. Nem szárítja ki az érzékeny bőrt.

Vírusok esetén 15 másodperc alatt hat. Olyan kiszerelésben van, ahol egy nyomással pontosan egy adag fertőtlenítő kerül a kezünkbe. Így egy kézfertőtlenítés ára bruttó 20 Ft-ra tehető és nem igényel a kéz más ápolást ezen felül.

Tovább a termékhez

A műszer- és fúró fertőtlenítő helyreállítja eszközei régi csillogását is

Nem csak a felület fertőtlenítés során veszélyeztet az illékony párolgó vegyület szúrós-kellemetlen szaga, az eszközök számára készített fertőtlenítő oldatból is áramlik a levegőbe károsítva azt.

De nem csak a szervezetünk, hanem sok esetben az eszközök is károsodnak a fertőtlenítő oldatok agresszív kémiai anyagaitól. A megmart felületeken könnyebben megülnek a kórokozók. Végül egy biofilm réteg alakul ki a megmart felületeken, amit szinte lehetetlen fertőtleníteni.

A Biosanitizer műszer- és fúrófertőtlenítő nem tartalmaz illékony szerves vegyületeket. Az eszköz bármilyen anyagból lehet, a fertőtlenítő végzi a dolgát. Ultrahangos kádakban is kiválóan alkalmazható. 7-es pH-ja nem károsítja az eszközöket. Nem okoz kellemetlen szagot.

Tovább a termékhez

Gyakori kérdések

Nitril kesztyűvel is használható a kézfertőtlenítő?

Igen. Mind a latex, nitril és vinyl kesztyűkkel is használható.

Alkalmazható-e a felület fertőtlenítőszer bármilyen felületen?

Igen,- a márvány, a vörösréz és sárgaréz kivételével- bármilyen felületen. NEM tartalmaz alkoholt, ezáltal nem szárítja ki a bőrfelületeket, nem sárgulnak el a kezelőegység műanyag borításai, nem marja meg a plexi felületeket, illetve monitorok fertőtlenítésére is alkalmas.

Miből lehet látni, hogy a bekevert eszközfertőtlenítő oldat inaktív, vagy szennyezett?

A frissen bekevert oldat áttetsző, míg az inaktív, azaz szennyezett oldat elsárgul.

A vértől szennyezett műszereket kell-e külön előtisztítani és a véres szennyeződést eltávolítani, mielőtt a fertőtlenítő oldatba teszem?

Nem. A termék tisztít és fertőtlenít egyben. Kíméletesen, de hatásosan feloldja és eltávolítja a véres szennyeződéseket, fehérjéket.

Több válasz

Garancia

Az általunk forgalmazott termékekre 100%-os megelégedettségi garanciát vállalunk, így Önnek nincs mit kockáztatnia. A termékek használatát személyesen mutatjuk be. Amennyiben Ön a rendeltetésének megfelelően használja a termékeket és mégsem tudja azt elérni, amit ígértünk, akkor a teljes költségét megtérítjük Önnek!