Automatikus felületfertőtlenítés mindenhol

A felületek fertőtlenítése az egyik legkevésbé pontosan és helyesen végrehajtott feladat. Erre megoldás a géppel elvégezhető automatikus felületfertőtlenítés, mely egyszerre fertőtleníti a felületeket mindenhol és a levegőt is.

Időt, munkaerőt és pénzt spórolunk meg Önnek. Az automata géppel a munkatársak idejét felszabadítjuk a fő tevékenység végzésére, miközben a hatékonyságot és biztonságot megnöveljük.

Nyugodtan rábízhatja a gépre a pepecselős munkát

A fogászati kezeléseknél az aerosolképződés és a véres fröccsenés veszély magas fertőzési kockázatot jelent, a kórokozók szanaszét szóródnak, több órán keresztül a levegőben maradnak – elősegítve a légúti betegségek terjedését – és láthatatlan módon letelepednek.

A kiszámítható “munkatárs”. Mindig ugyanannyi idő alatt, ugyanolyan hatásfokkal végzi el a fertőtlenítés feladatát. Természetesen, mérgező vegyi anyagok és káros illékony anyagok nélkül, így nem károsítja a levegőt. Praktikus, mert ugyanazt a 750 ml-es bio felületfertőtlenítőt alkalmazza a géppel, mint a kézi fertőtlenítőnél a spray változat. Az automata a helység méretének megfelelő fertőtlenítőszer szükségletet automatikusan kiszámolja és adagolja.

A fertőtlenítést szabad szemmel nem láthatóan, nyom nélkül, vízpára nélkül, az optimális mikrobiológiai hatékonyság biztosításával, rezisztencia létrehozása nélkül biztosítja. Nem jelent rizikót a felületekre, sem az elektromos készülékekre.

Azon ügyfeleinknek ajánljuk

  • akiknek a biztonság, az idő és a költségkímélés is fontos szempont
  • akik a biztosat választják
  • akik minden említett problémára kompromisszum nélküli megoldást akarnak

Tovább a termékhez

Garancia

Az általunk forgalmazott termékekre 100%-os megelégedettségi garanciát vállalunk, így Önnek nincs mit kockáztatnia. A termékek használatát személyesen mutatjuk be. Amennyiben Ön a rendeltetésének megfelelően használja a termékeket és mégsem tudja azt elérni, amit ígértünk, akkor a teljes költségét megtérítjük Önnek!